Bordel v domě

Čtu si příspěvky, a pochlubím se, já to mám ještě mnohem veselejší! Jedna věc je hluk, druhá věc je bordel ve společných prostorách domu. Někteří moji sousedé se prokazují jako neuvěřitelně asociální pitomci, kteří nemají žádný ohled na ostatní obyvatele domu. Každý den narážím na znečištěním společných prostor a a někdy je to opravdu na zvracení.

Chodby pokryté odpadky, zbytky jídla, plastovými lahvemi, rozbitým sklem od lahví, starým oblečením, někdy i nábytkem, za výtah někdo dokonce vyhodil plastovou vanu. Specialitou jsou skrny neidentifikovatelných barev a zápachů, ale vzhledem k tomu, že několik z těch problémových má psy, není nutné dlouho dumat, o co jde :/ Teda aspoň doufám, že je to “jen” od psů.

Neustálý boj s nepořádkem a znečištěním, SVJ je spíše bezmocné. Naštěstí někteří majitelé problémových bytů už to pomalu řešit začali a pár problémových rodin z baráku zmizlo. Tak snad nastolený trend bude pokračovat 🙂

Co prostě nechápete je fakt, že někteří lidé jsou schopni si takovým způsobem zaneřádit vlastní životní prostor. To vám hlava prostě nebere.

Napsat komentář